Welkom bij Borstvoeding En Kolf, een vrijgevestigde lactatiekundige praktijk in de regio IJsselmuiden, Genemuiden, Kampen, Zwolle, Zwartsluis, Hasselt, Emmeloord, en Dronten. Mijn naam is Diana Lutjes en ik ben al ruim 16 jaar werkzaam als gecertificeerd lactatiekundige (IBCLC).

Als lactatiekundige help ik vrouwen bij het geven van borstvoeding. Hierbij bied ik ondersteuning, advies en begeleiding op maat. Of het nu gaat om het op gang brengen van de borstvoeding, het aanleggen van de baby of het oplossen van problemen, ik sta voor u klaar.

Naast mijn werkzaamheden bij Borstvoeding En Kolf, ben ik ook werkzaam als klinisch lactatiekundige in het Isala ziekenhuis in Zwolle. 

Verder ben ik gecertificeerd Dunstan Babytaal trainer en houd ik mij bezig met de organisatie van de online conferentie iLactation, speciaal gericht op lactatiekundigen, verloskundigen, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en andere geïnteresseerden.

Borstvoeding En Kolf is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL), wat betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekering (aanvullende verzekering). 

Neem gerust contact op voor meer informatie over de vergoeding en de mogelijkheden van onze lactatiekundige praktijk.


Diana 50jpg